Opća gimnazija

Opća gimnazija

Obavijest o upisu u prvi razred Gimnazije

Prvi rok za upis u prvi razred Gimnazije bit će od 7. do 11. 6. od 9:00 do 13:00 u Tajništvu škole.

Poziv za dostavljanje ponude za realiziranje učeničke ekskurzije završnih razreda u šk. 2019./2020. godini

Predmet poziva: Poziv za dostavljanje ponude za realiziranje učeničke ekskurzije završnih razreda u šk. 2019./2020. godini. Tekst poziva nalazi se u prilogu/galeriji.

Obilježen Dan osoba s Down sindromom

Opća gimnazija KŠC-a ''Sv. Franjo'' sudjelovala je, zajedno sa štićenicima Zavoda za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama u psihičkom i tjelesnom razvoju Tuzla, u obilježavanju Svjetskog dana osoba s Down sindromom. Kroz niz zajedničkih aktivnosti ostvarena je suradnja i s Elektrotehničkom školom Tuzla te Saobraćajnom školom Tuzla. Učenici su imali prigodu posjetiti Zavod, upoznati njihove štićenike te razmijeniti iskustva kako s njima tako i sa svojim vršnjacima iz spomenutih škola.

Sretan Dan neovisnosti!

Sutra je Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine te je neradni dan. Svim učenicima i uposlenicima želimo sretan praznik.

Ususret Svjetskom danu sindroma Down

Danas je u Zavodu za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama u psihičkom i tjelesnom razvoju započelo niz pripremnih aktivnosti kojima će se u Gradu Tuzli obilježiti 21. ožujak, Svjetski dan Downovog sindroma. Naši gimnazijalci su zajedno sa štićenicima Zavoda te učenicima Saobraćajne i Elektrotehničke škole izrađivali šarene papirne čarapice koje simboliziraju različitosti. Voditeljica ove aktivnosti bila je profesorica Ivana Milosavljević.

Stranice

Pretplati se na RSS - Opća gimnazija