Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u menu_set_active_trail() (red 2405 od /home/kscadm/public_html/portal/includes/menu.inc).

Opća gimnazija

Opća gimnazija

Održano natjecanje u okviru kampanje BOLJI KVALITET - KONKURENTNIJE TRŽIŠTE

Business development club (BDC), koji djeluje kao sekcija ispred studenata Ekonomskog fakulteta, Internacionalnog Burč univerziteta u Sarajevu, organizira Forum o domaćoj proizvodnji. Tematika ovogodišnjeg foruma jeste kvaliteta proizvoda kao i njihovo pozicioniranje na domaćem i inozemnom tržištu. Za srednjoškolce je pripremljeno natjecanje koje se sastoji od dodjeljivanja jednog domaćeg proizvoda od strane odbora BDC-a, za koji sudionici imaju zadatak odraditi promidžbu i marketinšku kampanju.

Tim Opće gimnazije su činila četiri učenika: Branko Topalović (III.razred), Jasenko Stojaković (III.razred), Matea Tunjić (II.razred) i Marijana Josipović (II.razred). Koordinatorica je bila direktorica Žana Altumbabić. Zadatak je bio osmisliti marketinšku kampanju za SPRIND-ove proizvode. Učenici su snimali video klipove i reklamu, postavljali ih na društvene mreže, you tube,  te sudjelovali u programu RTV TK gdje su prezentirali svoje aktivnosti.  

Učeničke uratke možete pogledati na sljedećim poveznicama:

https://youtu.be/bYAv36qKXLc

https://youtu.be/ibL0eSLdawI

Kategorija: