Osnovna škola

Osnovna škola

Sretan Dan neovisnosti!

Sutra je Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine te je neradni dan. Svim učenicima i uposlenicima želimo sretan praznik.

Upis učenika u prvi razred

Upis učenika u prvi razred osnovne škole bit će održan u terminu od 4. do 7. ožujka 2019. godine u uredu pedagoginje prema rasporedu iz donje tablice.

Roditelji (po mogućnosti oboje) obvezni su dovesti dijete te donijeti sljedeću dokumentaciju:

1. Rodni list

2. Liječničko uvjerenje

3. CIPS (za dijete)

 

Tombola knjiga u 2.b

Jučer su učenici 2.b zajedno s učiteljicom Jagodom Iličić upriličili tombolu knjiga zahvaljujući kojoj je svaki učenik dobio jednu slikovnicu ili knjigu. Knjige su donirali roditelji učenika, a prikupljeno je 36 naslova. Dio knjiga darovali su i školskoj knjižnici. Nekoliko naslova ostavili su u učionici kako bi ih mogli čitati tijekom odmora.

Najmlađi učenici sudjelovali u humanitarnoj akciji

Učenici iz odjela 1.c sudjelovali su u humanitarnoj akciji za pomoć djevojčici I. K. iz Tuzle koja boluje od cerebralne paralize. Djevojčici je potrebno još oko 19 000 KM kako bi otišla na operaciju koja bi joj omogućila samostalno kretanje. Ova aktivnost realizirana je tako što su učenici darovali nešto što bi se moglo prodati na aukciji. Donirali su slike, solarne lampe, šalice, svoje očuvane igračke i sl. Aukcija će biti održana 7. veljače 2019. godine u 19:30 sati u kafeu Urban BeaTZ (u gradskom parku).

Počinje predbilježba učenika za prvi razred

Poštovani roditelji/staratelji,

Predbilježba učenika za prvi razred počinje 4. veljače 2019. godine. Prijavu možete obaviti svakim radnim danom od 8 do 15 sati u uredu pedagoginje ili tajnika. Tijekom prijavljivanja nije potrebno dovoditi djecu niti donositi bilo kakvu dokumentaciju. Obavijest o zvaničnom upisu bit će naknadno objavljena. Dobro došli!

Stranice

Pretplati se na RSS - Osnovna škola