Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u menu_set_active_trail() (red 2405 od /home/kscadm/public_html/portal/includes/menu.inc).

Obavijest o održavanju vježbe evakuacije

U srijedu 17. 10. 2018. godine od 11 do 13 sati u Centru će biti održana vježba evakuacije u slučaju elementarnih nepogoda. Vježba će biti realizirana u suradnji sa Službom civilne zaštite Grada Tuzle, vatrogasnom jedinicom, Domom zdravlja Tuzla, Crvenim križem Grada Tuzle, MUP-om TK i Caritasom Vrhbosanske nadbiskupije. U ovoj aktivnosti sudjelovat će učenici gimnazije i predmetne nastave (6. - 9. razreda) osnovne škole te svi uposlenici. 
Učenici razredne nastave, tj. od prvog do petog razreda, neće sudjelovati u vježbi. Oni će u prvoj smjeni imati redovitu nastavu od 8:00 do 10:15 sati. Mole se roditelji/staratelji da djecu preuzmu najkasnije do 10:45 sati jer će od 11:00 do 13:00 sati Klosterska ulica biti blokirana za promet te neće biti moguće pristupiti školi. Nastava u drugoj smjeni počinje u 13:15 sati i završava u skladu s rasporedima. Također se mole roditelji/staratelji da djecu u drugu smjenu ne dovode u školu prije 13:00 sati.
Vježba počinje u 11:00 sati oglašavanjem alarma nakon čega će učenici gimnazije biti evakuirani na stadion Teleks, a učenici osnovne škole na školsko igralište. Na navedenim lokacijama bit će simulirano zbrinjavanje ozlijeđenih osoba te održana kratka edukacija o ponašanju u kriznim situacijama. 
Molimo učenike za ozbiljnost i suradnju tijekom izvođenja vježbe kako bi se izbjegle bilo kakve neugodnosti. Detaljne upute o svim aktivnostima učenici će dobiti na satima tijekom sutrašnjega dana.