Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u menu_set_active_trail() (red 2405 od /home/kscadm/public_html/portal/includes/menu.inc).

Obavijest o početku nastave i rasporedu smjena za 2. rujna 2019. godine

Nova školska godina počinje u ponedjeljak, 2. rujna 2019. godine. Raspored smjena za učenike razredne nastave (I. - V. razreda) je sljedeći:

Prva smjena:  I.a, II.a, III.a, III.c, IV.a, V.a, V.c
Druga smjena: I.b, I.c, II.b, II.c, III.b, IV.b, IV.c, V.b

Prva smjena počinje u 8:00 sati, dok nastava u drugoj smjeni počinje u 12:25 sati.

NAPOMENA: Prvoga dana nastave učenici I.a u pratnji roditelja trebaju doći u 8:15 sati, dok učenici I.b i I.c trebaju doći u 12:40 sati. Učiteljice će ih dočekati u holu i povesti prema njihovim budućim učionicama gdje će dobiti sve potrebne informcije.

Svi učenici razredne nastave (II. - V. razred) trebaju sačekati učiteljice u holu odakle će ih one povesti prema učionicama. Odjeli od II. - V. razreda imat će po dva školska sata.  

Nastava za učenike predmetne nastave (VI. - IX. razreda) počinju u 8:00h i imat će po tri sata. Prvi sat održat će razrednici/ice u dolje navedenim kabinetima kada će biti podijeljeni rasporedi sati, dok će preostala dva sata biti održana u skladu s rasporedom. Učenici 6.a, 6.b i 6.c trebaju sačekati svoje buduće razrednike u holu te će ih oni povesti prema kabinetima u kojima će biti održan prvi sat.

ODJEL

KABINET U KOJEM ĆE BITI ODRŽAN PRVI SAT

    6. a

   Maja Pođanin – kabinet biologije

    6. b

   Manda Habul – kabinet engleskog jezika (stari – prvi kat)

    6. c

   Saša Nišandžić – kabinet zemljopisa (novi – gimnazija)

    7. a

   Davorin Handanović – kabinet glazbenoga odgoja

    7. b

   Ivica Stijepić – kabinet fizike

    8. a

   Sanja Omazić – kabinet njemačkoga jezika (novi – drugi kat)

    8. b

   Marina Hadžiavdić – kabinet engleskog jezika (novi - podrum)

    8. c

   Boris Pejić – kabinet likovnoga odgoja

    9. a

   Marijana Visković – kabinet hrvatskoga jezika

    9. b

   Marko Pavlović – kabinet matematike

    9. c

   Ivica Kovačević – kabinet povijesti

Produženi boravak također počinje u ponedjeljak u 8:00 sati. Voditeljica boravka, nastavnica Ivana Šimić, preuzet će prijavljene učenike u holu kod porte i povesti ih u prostoriju namijenjenu za ovu aktivnost. Učenici koji su prva smjena prvo idu na nastavu, a nakon toga u produženi boravak. Učenici koji su druga smjena po dolasku u školu odlaze u produženi boravak iz kojega će, uz pomoć odgojiteljice, biti upućeni na nastavu.

 

Učenici gimnazije počinju s nastavom u 8:00h i imat će tri sata. Prvi sat održat će razrednici/ice u predmetnim kabinetima dok će preostala dva biti održana u skladu s rasporedom.