Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u menu_set_active_trail() (red 2405 od /home/kscadm/public_html/portal/includes/menu.inc).

Obavijest o početku nastave i rasporedu smjena za 3. rujna 2018. godine

Nova školska godina počinje u ponedjeljak, 3. rujna 2018. godine. Raspored smjena za učenike razredne nastave (I. - V. razreda) je sljedeći:

Prva smjena:  I.a, II.a, II.c, III.a, IV.a, IV.c, V.a
Druga smjena: I.b, I.c, II.b, III.b, III.c, IV.b, V.b, V.c

Prva smjena počinje u 8:00 sati, dok nastava u drugoj smjeni počinje u 12:25 sati.

NAPOMENA: Prvoga dana nastave učenici I.a u pratnji roditelja trebaju doći u 8:15 sati, dok učenici I.b i I.c trebaju doći u 12:40 sati. Učiteljice će ih dočekati u holu i povesti prema njihovim budućim učionicama gdje će dobiti sve potrebne informcije.

Svi učenici razredne nastave (II. - V. razred) trebaju sačekati učiteljice u holu odakle će ih one povesti prema učionicama. Odjeli od II. - V. razreda imat će po dva školska sata.  

Nastava za učenike predmetne nastave (VI. - IX. razreda) počinju u 8:00h i imat će po tri sata. Prvi sat održat će razrednici/ice u dolje navedenim kabinetima kada će biti podijeljeni rasporedi sati, dok će preostala dva sata biti održana u skladu s rasporedom. Učenici 6.a i 6.b trebaju sačekati svoje buduće razrednike u holu te će ih oni povesti prema kabinetima u kojima će biti održan prvi sat.

Odjel

  Kabinet u kojem će se održati prvi sat - razrednik/ica

6.a

  Zemljopis - razrednica Borjana P. Vilušić

6.b

  Fizika - razrednik Ivica Stijepić

7.a

  Amfiteatar - razrednica Sanja Omazić

7.b

  Engleski jezik - razrednica Marina Hadžiavdić

7.c

  Likovni odgoj - razrednik Boris Pejić

8.a

  Hrvatski jezik - razrednica Marijana Visković

8.b

  Matematika - razrednik Marko Pavlović

8.c

  Povijest - razrednik Ivica Kovačević

9.a

  Glazbeni odgoj - razrednik Davorin Handanović

9.b

  Biologija - razrednica Maja Pođanin

Učenici gimnazije počinju s nastavom u 8:00h i imat će tri sata. Prvi sat održat će razrednici/ice u predmetnim kabinetima dok će preostala dva biti održana u skladu s rasporedom.  

Vidljivost: